Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ποτήρια μου

Τα ποτήρια της BP έχουν δεινοπαθήσει στα χέρια μου. Αγόρασα ένα Dremel και άρχισα να τα τυραννάω!
Τα σχέδια απλοϊκά και το χέρι πολύ ασταθές στην αρχή, μετά κάπως πήρε να σταθεροποιείται.





Τα αποτελέσματα τα βλέπετε.

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ?....ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ?????
    θελω να δω την φωτοοοοοοο!!!!!!να δω τι κανεις με το dremel(αγαπημενο εργαλειο!!)...
    Ειμαι η misirlou...μολις διαβασα το σχολιο σου..
    Σου προτεινω να μας στειλεις μειλ ωστε να σε βοηθησω σε οτι θελεις..να μην τα λεμε στα σχολια.
    φιλια πολλα και καλη συνεχεια!!!!!περιμενω νεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ .ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ !ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ BLOG ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, Νάσια μου, δεν τα πάω καθόλου καλά με τον blogger!!! Δεν είδες που έγινα μέλος του δικού μου ιστολογίου; Μη χειρότερα. Και δεν ξέρω πώς να σβηστώ! Βεβαίως και θα κάνω ανάρτηση για τη χαρακτική στο κρύσταλλο. Προσπαθώ να την ετοιμάσω, ξέρεις, με φωτογραφίες, σχόλια κλπ.
    Τα κορίτσια τα παρακολουθώ κι' εγώ πάντα, είναι υπέροχες.
    Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψή σου
    Φιλάκια
    Φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξαναπερασα!!!μη στεναχωριεσε ολες γινομαστε μελη στο blog μας.δεν χρειαζεται να σβηστεις.φτιαχνεισ ομορφα πραγματα αλλα πρεπει να ασχοληθεις λιγο με το ιστολογιο σου για να σε μαθουν τα κοριτσια.προσπαθησε να διαλεξεις ποια blog σου αρεσουν και γραψε τους σχολια και γινε μελος τους θα γνωρισεις ομορφα πραγματα και θα προβαλεις και τα δικα σου.αν καθεσε ετσι τοτε τι νοημα εχει.σε φιλω και καληνυχτα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μέρα Φιλία και καλώς σε βρήκα.Βλέπω είσαι καινούρια στη γειτονιά και εγώ το ίδιο.Μη σε απασχολεί καθόλου που δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα διαδυκτιακά για αυτό είναι η μπλογκογειτονιά για να βοηθάει!!!Και εγώ έχω γίνει αναγνώστρια στο μπλογκ μου αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.......χα χα χα και ακολούθησε τη συμβουλή της Νάσιας είναι πολύ καλή αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ διαφορετικά δεν θα μπορούν να μας επισκεφτούν και δεν θα έχει και νόημα!!!!Φιλάκια και θα τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλία μου καλώς σε βρήκα! Ευχαριστώ που με παρακολουθείς και τώρα σε παρακολουθώ κι εγώ! Μου αρέσουν οι δημιουργίες σου και αναμένω τις επόμενες! Φιλάκια πολλά! Τα λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;